Film despre viața lui David Beckham. Unde și când poate fi urmărit

Disney+ a anunţat că serialul original „David Beckham salvează echipa” va avea premiera exclusiv pe platforma de streaming miercuri, 9 noiembrie.

Co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câştigătoare a premiilor BAFTA şi RTS, şi de Studio 99, studiou de producţie şi conţinut global co-fondat de Beckham, „David Beckham salvează echipa” este un serial emoţionant care îl prezintă pe cunoscutul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului şi care se confruntă cu retrogradarea.

Totuşi, nu este vorba de orice campionat… ci acelaşi campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Teaserul îl are în centrul său pe David Beckham care se întoarce la începuturile sale în estul Londrei cu dorinţa de a sprijini echipa Westward să câştige.

În acest videoclip el apare îndrumând tânăra echipă şi oferind sfaturi şi încurajări cu privire la lovitura liberă perfectă, astfel încât echipa să poată „şuta ca Beckham”.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...