FIAT, cel mai nou membru al echipei CSM București

Cel mai nou partener al CSM București, Fiat, este, motorul și generatorul de viteză al ”tigroaicelor”. Handbalistele vor conduce mașini Fiat 500, care le vor ușura călătoriile și le vor garanta siguranța pe drumurile pe care sportivele le au de făcut.

Handbalistele s-au declarat extrem de încântate de mașinile pe care le-au primit și au plecat zâmbitoare din Showroom-ul Auto Italia la volanul noilor lor ”bijuterii” pe patru roți.

Autoturismele oferite echipei de handbal feminin CSM București sunt 8 unități Fiat 500, cu o motorizare de 1.2, 69 CP, cu 4 cilindri în linie. Nivelul de echipare al celor 8 Fiat 500 se numește Lounge și oferă un sistem multimedia modern și prietenos, beneficiind de un ecran tactil de 5 inchi, cu funcție Bluetooth și radio cu porturi USB, AUX-IN și 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirecție electrică DualDrive iar volanul îmbrăcat în piele oferă o accesibilitate și un confort sporit, datorită comenzilor aplicate la îndemâna șoferului.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...