FCSB a sărbătorit trofeul de campioană a României – VIDEO

Componenţii echipei FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori.

Campionii au fost întâmpinaţi în faţa Ateneului Român cu un spectacol pirotehnic şi cu melodia “We are the champions”. Autocarul campionilor, descoperit, a plecat de la Arena Naţională.

Campionii au parcurs traseul Bulevardul Basarabia, Piaţa Muncii, Piaţa Alba Iulia, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, Str. Vasile Pârvan, Str. Ştirbei Vodă, Piaţa George Enescu. În faţa Ateneului Român, jucătorii au sărbătorit trofeul cu suporterii strânşi acolo.

Ceremonia a avut loc la finalul meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1. La partidă a fost prezent şi Gigi Becali, care a declarat că singurul lucru pe care îl regresă este că echipa nu a câştigat. “Dar nu asta e problema. Problema este ce facem mai departe. Doi-trei atacanţi sigur iau. Coman o să fie în preliminarii”, a afirmat el la Digi Sport.

Mihai Stoica s-a adresat spectatorilor în startul festivităţii: “Titlul este al vostru”. Oficialul a fost cel care i-a chemat la scenă pe toţi campionii pentru a-şi primi medaliile din partea reprezentanţilor LPF.

Toţi au purtat tricouri cu mesajul “Campion Naţional” şi cu numărul 27. Tehnicianul Elias Charalambous a fost primul ovaţionat de fani, iar apoi jucătorii, după ce în prealabil au ajuns pe gazon toţi membrii stafului şi angajaţi care au contribuit la echipă.

Pe podium a fost invitat şi marele campion Ilie Năstase, care a primit şi el o medalie.

Darius Olaru a fost cel care a ridicat primul trofeul deasupra capului, în ovaţiile publicului.

Stiri recente

CFR Cluj e vicecampioana României. Ardelenii au învins Farul cu 5-1

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a învins Farul Constanţa, 5-1, în ultima etapă a play-off-ului...