FC Voluntari – FCSB, 2-2, iar CFR Cluj poate deveni campioană! Gigi Becali acuză jocuri de culise: „Nu poate să permită să ia primă de la dușmanii mei!”

FC Voluntari și FCSB au remizat, 2-2, în etapa 9 a play-off-ului Ligii 1 și CFR Cluj poate deveni matematic campioană, duminică seara, dacă învinge Universitatea Craiova, cu o rundă înaintea finalului campionatului.

În meciul dintre ilfoveni și elevii lui Toni Petrea au marcat Adam Nemec (45+2), Cristian Costin (88), respectiv Andrei Cordea (44), Florin Tănase (71). CFR Cluj are 54 de puncte și un meci mai puțin (joacă duminică, de la 21:30 cu Universitatea Craiova), iar FCSB deține 53 de puncte.

Patronul FCSB Gigi Becali a tunat după remiză, acuzând că jucătorii de la FC Voluntari ar fi încasat un bonus generos de la rivalii din Ardeal: 3.000 de euro pentru fiecare.

„Facem un exercițiu de imaginație. Ești Becali, ipotetic vorbind, și ești la FCSB și joci meci cu Voluntariul unde finul tău este un fel de proprietar, el comandă. Toată săptămâna m-am luptat mult ca să jucăm, că ei voiau să jucăm în Giulești. Ne-am luptat mult, s-a mutat meciul de duminică sâmbătă. Le-am făcut și un favor.

Dacă jucam mâine, nu mai aveau curaj, că au meciul de Cupă. Te cerți cu ei că nu vor să joace pe Arena Națională, bun, nu-i nimic până aici. Dai 1.500 primă în dezavantajul tău, că nu are nicio logică… Nu e un loc mai sus cu un punct. Bine, nu mă deranjează nici 1.500. Dar ca să iei primă 3.000 de euro de la adversarul meu… Așa ceva nici nu îmi vine să cred.

Mi-a spus cineva astăzi: «Băi, Gigi, tu ai inspirație în multe, dar tu ești prost la oameni». Eu i-am spus că iubesc oamenii și am încredere în ei. Dar când ajungi așa, atunci zici «Bă, e adevărat că sunt idiot». (n.r. Vă referiți la Florentin Pandele?) Nu știu la cine mă refer, mă refer că o echipă a luat primă de la CFR. Avem prieteni pe acolo pe la echipă și chiar avem rude pe acolo. Nu poate să permită primarul să ia primă de la dușmanii mei” a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...