Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

FC Sevilla s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Spaniei

Cu numeroase rezerve pe teren, FC Sevilla, viitoarea adversară a Stelei din 16-imile de finală ale Cupei UEFA, a învins cu 3-1 pe Rayo Vallecano şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

După 1-1 în deplasare, Alfaro a deschis scorul pentru Sevilla în minutul 17 dar Mauri a egalat pentru Rayo Vallecano în minutul 24 şi deţinătoarea Cupei UEFA şi a Supercupei Europei a avut emoţii până în minutul 69 când Kanoute a făcut 2-1 iar apoi, în minutul 85, Alfaro a reuşit dubla şi a închis tabela la 3-1, consfinţind calificarea formaţiei sale în faza următoare a competiţiei.

Surprizele serii le-au reuşit însă Real Valladolid, care la adăpostul victoriei cu 2-1 de pe teren propriu a reuşit să se impună şi pe terenul mai cunoscutei Villarreal cu scorul de 1-0, gol Jose Baraja din penalty, şi Getafe, formaţia lui Cosmin Contra, care a zdrobit pe Valencia în deplasare cu 4-2, goluri Guiza, de două ori, Nacho şi Casquero, respectiv David Villa şi Raul Albiol.

La Coruna a încheiat la egalitate, 1-1, partida de acasă cu Mallorca dar s-a calificat mai departe graţie victoriei din deplasare, 2-1, Zaragoza a pierdut surprinzător pe teren propriu, 0-1 cu Malaga, dar câştigase în deplasare cu 3-0, iar Osasuna a eliminat pe Ateltico Madrid după ce s-a impus cu 2-0 acasă.

Ultimul loc din sferturile de finală şi-l dispută joi seară Real Madrid şi Real Betis Sevilla după ce în tur, la Sevilla, a fost 0-0.

Amos News 

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...