Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

FC Seul si-l doreste pe Vasilache

Proaspat transferat de la Rapid la Pandurii Tg-Jiu, Ciprian Vasilache, a fost cel mai cautat jucator in periaoda cantonamentului sustinut de echipa sa in Turcia.

„Mai intii, cei de la FC Seul au venit cu o prima oferta de 200.000 de euro pentru Vasilache. Au umblat coreenii o saptamina dupa noi sa-l dam si au tot crescut oferta până la 800.000 de euro, banii jos. Dar nu am acceptat, pentru ca nu ne-am dus acolo sa vindem jucatori, ci doar la pregatire. Vasilache e unul dintre transferurile noastre bune si avem nevoie de el ca sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivul”, a declarat presedintele Pandurilor, Marin Condescu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: