Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Farul cere suspendarea lui Corpodean

Preşedintele executiv al Farului, Florentin Chiforeanu (foto), a depus, luni, la CCA, un memoriu prin care cere suspendarea arbitrului Sorin Corpodean, în urma greşelilor făcute de acesta împotriva constănţenilor, la partida cu FC Vaslui, scor 1-1, din etapa a 20-a a Ligii I.

„îi reproşem lui Corpodean nesancţionarea faulturilor în careu asupra lui Apostol şi acordarea unui cartonaş galben mijlocaşului Ben Teekloh, la un fault inexistent. De altfel, din cele cinci faulturi dure comise de cei de la FC Vaslui, doar trei au fost sancţionate cu cartonaş galben”, a declarat, luni, Florentin Chiforeanu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: