Fără liderul WTA la turneele de la Indian Wells și Miami

Numărul 1 mondial Ashleigh Barty, câştigătoarea Australian Open la sfârşitul lunii ianuarie, nu va participa la turneele WTA 1000 de la Indian Wells şi Miami din această lună, subliniind că nu s-a recuperat după eforturile depuse la Grand Slam-ul de la Melbourne.

“Din păcate, corpul meu nu şi-a revenit aşa cum am sperat după Australian Open şi nu am putut să mă pregătesc corespunzător pentru Indian Wells şi Miami”, a spus ea într-un comunicat.

“Nu cred că sunt la nivelul necesar pentru a câştiga aceste turnee şi aşa că am decis să mă retrag. Îmi plac aceste competiţii şi sunt tristă că nu particip la ele, dar trebuie să mă concentrez pe a mă recupera”, a spus ea.

Australianca de 25 de ani a fost încoronată regină la Melbourne pe 29 ianuarie, învingând-o în finală pe americanca Danielle Collins, pentru un al treilea titlu de grand slam, după Roland-Garros în 2019. şi Wimbledon în 2021.

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...