Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

EXCLUSIV/ Ionut Lupescu: ”Sa nu dam verdicte!”

Au trecut doar doua etape si mulţi sînt tentaţi sa judece. Va spun cu certitudine ca nu este momentul. Fotbalul este si va ramîne o poveste frumoasa care se scrie de-a lungul unui întreg campionat. Un clasament întocmit în etapa a doua nu are decît o valoare statistica, valabila numai pentru o singura saptamîna. Echipele înca se cauta, se asaza, îsi modeleaza jucatorii. De aceea, într-un fel, rezultatele din primele patru-cinci runde sînt oarecum mincinoase. Unii sînt zmei acum, dupa care, subit, devin mielusei.

Am urmarit „pe viu” meciul lui Dinamo cu Gaz Metan. „Alb-rosiii” nu au convins, dar asta nu înseamna ca Dinamo nu este o candidata la titlul de campioana. La polul opus, Otopeniul pare condamnata, însa campionatul e lung si multe se pot schimba.

Judecînd doar într-o prima faza, CFR Cluj si Rapid par sa fi e echipele intrate în lupta cu turaţie maxima. Ardelenii sînt motivaţi de participarea în Liga Campionilor, iar Rapidul pare sa fi realizat o campanie de transferuri fara precedent. Asta nu înseamna însa ca cele doua nu vor întîmpina probleme de-a lungul competiţiei. Personal, nu cred ca în acest campionat vom asista la un mars triumfal al vreunei echipe. Pentru ca, asa cum spuneam, fotbalul ofera o sumedenie de surprize. Si chiar nu este cazul sa dam verdicte dupa doar doua runde. Surprize au fost si vor mai fi , pentru ca, în fond, ele sînt cele care dau savoare acestui sport absolut nebun.

Citeste mai multe!