EVENIMENT/ ”Supercupa Bucuresti” la rugby-tag

Ai vazut vreun meci de rugby? Ti-a placut cum aratau jucatorii? Vrei sa fi si tu asa puternic ca si ei? Vei sa fi asa curajos? Vrei sa fi asa respectat? Vrei sa fi aplaudat cand echipa ta castiga? Vrei ca deasupra tuturor sa sari si sa prinzi mingea? Vrei sa stii sa treci mingea printer buturi? Vrei sa ai prieteni multi si buni? Vrei ca in viata sa fi mandru si hotarat? Vrei sa inveti sa stii sa strangi din dinti? VINO la RUGBY si vei creste frumos!

Vino in data de 10 octombrie, incepand cu orele 14.00, pe stadionul Tineretului (Arcul de Triumf), Bucuresti, unde va avea loc Competitia Sportiva „SUPERCUPA BUCURESTI rugby-tag”, eveniment cu tineri pentru tineri.

Avem mare tombola unde puteti castiga si un telefon mobil.

Pentru a ajuta tinerii jucatori de rugby-tag avem puse la vanzare pentru bucuria voastra: mingi de rugby, tricouri, goarne, freesby si aplaudace.

Dupa meciuri va vom distra cu un spectacol artistic inedit: Trupa de tineri dansatori de BREAKDANCE, trupa de dans a doamnei Diana Oprea, campioana mondiala la fitness si doi invitati speciali din SUA: DJ Zakaos si un invitat surpriza ce ne va canta Raggae.

Veniti la rugby, veniti pe stadion sa ne jucam si sa dansam impreuna!