Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Eugenie Bouchard nu mai este poziționată în clasamentul WTA

Eugenie Bouchard (28 de ani) nu mai are poziție în clasamentul WTA. Ea este ieșită din circuit de mai bine de un an, din cauza unei accidentări la umăr.

Sportiva din Canada, la un moment dat pe locul 5 WTA, a ajuns în acest moment să nu mai fie clasată.

Ea a spus despre finala Wimbledon 2014: „Am fost prima jucătoare din Canada care a ajuns într-o semifinală de Grand Slam. Într-un fel, pot spune că am scris istorie. Am fost foarte mândră de această realizare, atât pentru mine, cât și pentru țara mea.

Din păcate, am pierdut acea finală. Am fost bătută măr, dar din greșeli înveți. Nici până în ziua de azi nu am putut să revăd acel meci. De obicei, ne uităm la înregistrări cu noi, să vedem ce am făcut bine, ce nu am făcut bine, dar acel meci este înfricoșător pentru mine. N-am fost în stare să mă uit din nou la el.

Nu pot să îl revăd, a fost o experiență traumatizantă pentru mine. A fost foarte dureros. Kvitova mai câștigase turneul de la Wimbledon, eu am întâlnit o adversară în formă maximă. N-am putut face prea multe”, informează Tennis World USA.

În finala Wimbledon 2014, Petra Kvitova a învins-o pe Eugenie Bouchard cu 6-3, 6-0. Sportiva din Canada nu a mai jucat un meci oficial din martie 2021. Atunci, „Genie” a participat la turneul WTA de la Monterrey, Mexic.

Problemele la umărul drept au obligat-o pe Eugenie Bouchard să recurgă la o intervenție chirurgicală, în iunie 2021. După operație, anul competițional a fost încheiat pentru sportiva care încă nu a revenit pe teren.

 

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: