Eugen Neagoe: Jucatorii merita felicitari

0
92

Antrenorul Pandurilor a tinut sa-si felicite elevii pentru ca au crezut pana la capat in victorie si au reusit sa invinga pe Poli Iasi.

“A fost o partida dificila si stiam ca ne va astepta un meci greu pentru ca veneam si dupa acea partida de miercuri din Cupa în care am jucat 120 de minute. De aceea stiam ca nu vom putea duce meciul într-un ritm foarte sustinut si de aceea nu am iesit asa în presing sustinut de la începutul jocului. Este meritul jucatorilor ca au muncit pâna la final si au crezut si trebuie felicitati pentru aceasta victorie care este una foarte mare si importanta pentru noi. Dupa calificarea de miercuri din cupa a venit si aceasta victorie logica dupa aspectul jocului, chiar daca a fost o partida echilibrata în multe momente ale meciului”
, a afirmat Neagoe la conferinta de presa de dupa meci.

Referitor la arbitraj, Neagoe a spus: “Sincer, mi-as dori sa avem si noi un asemenea arbitraj si la meciurile viitoare, în special în deplasare. Eu zic ca a fost un arbitraj care poate pe unele locuri ne-a dezavantajat pe noi. Este greu de stabilit, dar nu stiu daca nu cumva trebuia sa acorde doua penaltiuri pentru ca au fost doua faze foarte dificile în care, parerea mea este ca cel putin la una dintre ele trebuia acordat penalti. Se poate sa gresesc dar este parerea mea. Eu îl respect pe domnul Popa, dar nu pot sa fiu de acord ca rezultatul este nemeritat. Noi am avut mai multe ocazii de gol si este o victorie meritata. Jucatorii care intra la schimbari trebuie sa decida jocul si acum este meritul lor. Chiar l-am felicitat pe Adi Popescu pentru ca s-a vazut în momentul când a intrat si pe tabela pentru ca a reusit sa înscrie. Ei au înteles ce am discutat înainte de meci si cu tot respectul trebuie sa-i felicitam”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here