Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Eticheta vestimentară pentru o înmormântare

De-a lungul vieții, cu siguranță fiecare dintre noi va fi nevoit să participe, și poate chiar să se ocupe așa cum trebuie de organizarea înmormântării unei persoane dragi. Și, chiar dacă acum lucrurile sunt mai simple, prin faptul că apelezi la o firmă de servicii funerare profesionistă care are multe pachete funerare ce fac totul mult mai facil, sunt unele lucruri pe care trebuie să le cunoști și tu. Printre acestea se află și recomandările referitor la ținuta pe care o poți purta în aceste momente triste.

 

Negrul este sau nu obligatoriu

 

Nu ne vom ocupa acum despre sicrie, cruci, accesorii și servicii funerare, ci despre codul vestimentar. Toată lumea știe că negrul este culoarea care sugerează cel mai bine doliul, dar oare este singura de acest gen? Se pare că totuși nu este o regulă universal valabilă, ci poți purta și alte culori închise la culoare, cum ar fi maro, gri, bleumarin sau verde negru. De fapt, sunt permise cam toate culorile, cu condiția să nu fie unele vii, puternice, luminoase.

 

Fără bijuterii ostentative

 

De regulă, reprezentantele sexului frumos se pricep de minune cum să își accesorizeze ținutele, pentru a avea mereu un look impecabil. Pentru că este vorba despre un eveniment trist, de această dată accesoriile trebuie ”uitate” acasă, și doar simpla verighetă este suficientă. De asemenea, nici ținutele nu trebuie să fie unele mulate, vulgare sau prea îndrăznețe, chiar dacă au culoarea care trebuie.

 

Sunt permiși blugii?

 

Deși în principiu nu este o interdicție clară în acest sens, se pare totuși că bunele maniere sugerează că măcar în aceste clipe să renunți la acest articol vestimentar, înlocuindu-l cu pantaloni închiși la culoare.

 

Eșarfa sau baticul sunt obligatorii?

 

Aceleași bune maniere ne amintesc că reprezentantele sexului frumos trebuie să își acopere capul atunci când participă la o înmormântare. Nu contează dacă este vorba despre o eșarfă, un batic, o pălărie sau o căciulă de iarnă. Cu toate acestea, trebuie să știi că există și unele credințe care spun că prin purtarea unei eșarfe pe cap la o înmormântare, femeile sunt ferite de atacul duhurilor rele. Acum… tu decizi cum vei proceda în continuare.

 

Ceasurile trebuie oprite?

 

Chiar dacă, la prima vedere, această întrebare nu are nimic de a face cu eticheta vestimentară la o înmormântare, profităm de acest prilej pentru a lămuri și acest aspect. Se pare că există regula cum că la domiciliul persoanei care a încetat din viață, ceasurile să fie oprite la ora la care a avut loc decesul. De asemenea, unii merg chiar și mai departe, și în sicriu așează un ceas care este oprit și el la aceeași oră. Cel mai bine, poți întreba pe agenții firmei de pompe funebre despre cum să procedezi, sau chiar pe preotul care va citi stâlpii și slujba de înmormântare.

 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: