Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Etapa a treia a concursului „Câștigă un set de patru mingi cu Alexandrion Grup”

Concursul organizat de revista Sport Magazin, care are ca premiu un set de patru mingi oferit de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion, continuă cu etapa a treia.

ÎNTREBARE CONCURS: Cine sunt gimnaștii sprijiniți de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion, care au cucerit medalii de aur la Campionatul European de la Cluj din acest an?

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului este să dați Like paginilor de facebook https://www.facebook.com/Sport-Magazin-172370289475763/ și https://www.facebook.com/DistileriileAlexandrion/?__mref=message_bubble și să trimiteți răspunsul la întrebare pe adresa de mail contact@sportm.ro.

Această întrebare a celei de a treia ediții a concursului este valabilă până pe 15 mai.

Mai multe detalii puteți afla citind regulamentul concursului, pe care îl găsiți mai jos.

Regulament CAMPANIE “Mingi pentru suporteri”:
Art. 1. Organizatorul Campaniei:

Organizatorul campaniei este Clubul Media Business SRL, prin intermediul site-ului www.sportm.ro, cu sediul social în București, Bulevardul Octavian Goga, Nr.22, Bloc M 63, Scara 1, Apartament 8, Etaj 2, Sector 3, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului, sub nr. J40/8416/27.04.2007, C.U.I.21649958, IBAN RO94 BTRL RONC RT03 6159 3401 deschis la Banca Transilvania, reprezentată de Chiriac Aurelian Romeo, în calitate de Președinte. Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu înainte de a anunța publicul în prealabil.

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a Campaniei:

CAMPANIA se va desfășura până pe 31 IULIE 2017. Campania se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.

Art. 3. Mecanismul de desfășurare

Tema concursului:

Dacă ai peste 14 ani, poți câștiga de două ori pe lună câte un set de patru mingi (de fotbal, de handbal, de rugby și de baschet) puse la dispoziție de Fundația Alexandrion și Alexandrion Grup România, dacă răspunzi corect la întrebare pe mailul contact@sportm.ro.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie să citească Regulamentul de concurs și, în situația în care optează pentru înscriere, să parcurgă cumulativ în perioada de desfășurare a Concursului următoarele etape:

Să acceseze pagina de Facebook (oficială) „Sport Magazin (sportm.ro)” și să bifeze opțiunea „Like” ;
Să acceseze pagina de Facebook (oficială) „Alexandrion „ și să bifeze opțiunea „Like” ;
Să trimită mail pe adresa contact@sportm.ro cu răspunsul corect la întrebarea adresată participanților de către organizatorii acestui concurs. De asemenea, va rugăm ca în mail-ul trimis să ne transmiteţi numărul dumneavoastră de telefon și adresa.
Un participant va avea dreptul să participe de pe un singur cont pe durată campaniei. În cazul în care Organizatorul va identifica mai multe conturi ca aparținând aceluiași participant, acesta își rezervă dreptul a anula atât conturile cât și participările acestuia.

Câștigătorul va fi contactat prin email, iar numele său va fi afișat pe pagina de Facebook Sport Profit în ziua extragerilor.

Art. 4. Premiile Campaniei și acordarea acestora

În cadrul Campaniei “Mingi pentru suporteri” se vor acorda peste 50 de mingi din patru discipline sportive (handbal, rugby, fotbal și baschet).

Art.5. Desemnarea Câștigătorului

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți la finalul fiecărei săptămâni.
Organizatorul are obligația de a anunța câștigătorul prin email în ziua tragerii la sorți, la adresa de email declarată în momentul înscrierii în promoție.
Organizatorul va încerca să contacteze prin email câștigătorul de maxim 2 ori, în maxim 48 de ore de la tragerea la sorţi.
4.Organizatorul își asumă dreptul de a trimite prin Poșta Română premiile câștigătorilor cu domiciliul în provincie. Pentru cei cu reședința în București, înmânarea premiilor se va face personal de către un reprezentant al campaniei.

5.În cazul în care câștigătorul nu și-a revendicat premiul (nu a răspuns la email, refuză premiul sau nu respectă condițiile și termenele impuse de prezentul regulament etc.) în termen de 6 zile calendaristice din momentul ultimei notificări trimise, acesta este considerat câștigător nevalidat și va pierde orice drept asupra premiului câstigat.

Art. 6. Litigii

În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabila. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, părțile implicate vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competențe române.

Art. 7. Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul www.sportm.ro.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: