Engleza, noua limbă oficială în Ghencea

Steaua Bucureşti a efectuat miercuri a doua prezentare a unui jucător brazilian fără translator după cea a portarului Andrey din urmă cu ceva vreme.

Dacă Andrey a fost prezentat la pachet cu mijlocaşul Marius Croitoru iar cuvintele lui în portugheză nu au fost traduse sub nici o formă, la prezentarea de miercuri a lui Elton s-a încercat o traducere din portugheză în engleză pentru ziariştii prezenţi la faţa locului.

Cel care a jucat rolul de translator din portugheză în engleză a fost chiar impresarul lui Elton, Alex Duarte, iar toate aceste probleme intervin în momentul în care Steaua cere în continuare respect.

Mai mult, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a atacat din nou vehement presa din România pornind de la mai multe episoade ce au avut în prim plan posibilitatea ca Olăroiu şi Mihai Stoica să fie înlocuiţi cu Gică Hagi şi Gică Popescu dar şi campania dusă o dată cu venirea lui Elton.

Printre ţintele lui Stoica au fost Pro TV, Pro Sport, Libertatea şi Prima TV, ultimul nume fiind şi cel mai atacat după ce la finalul partidei de la Vaslui, pierdută de Steaua cu 0-1, s-a prezentat o ştire conform căreia Gigi Becali se gândeşte serios să renunţe la Mihai Stoica şi Cosmin Olăroiu.

Mihai Stoica a atacat şi postul de televiziune TV Sport şi a continuat să afirme că în mod normal pentru a se transmite informaţii de la orice acţiune a Stelei ar trebui plătite anumite sume.

Managerul general al Stelei i-a atacat şi pe cei care au făcut diferite comentarii despre Elton considerând aceste comentarii drept discriminatorii şi afirmând că este foarte mândru de venirea lui Elton, un fotbalist minune, un fotbalist care a adunat peste 60 de meciuri în Brazilia deşi nu are 21 de ani şi un fotbalist foarte iubit la Corinthians.

Mihai Stoica a încheiat în stilu-i caracteristic afirmând că Steaua continuă să fie cel mai puternic grup din România şi că atacurile altora nu fac decât să crească firma Stelei iar reprezentanţii clubului din Bulevardul Ghencea au motive să se considere superiori pentru că au realizat cele mai importante performanţe din România.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...