Emisiune Business Philosophy: Esență de Campion

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Valentin Popescu, Directorul de Marketing Sportiv Alexandrion Group și pe jurnalistul Mihai Igiroșanu, Redactor Șef Revista Sport Magazin.

Valentin Popescu a vorbit, printre altele, în emisiunea moderată de Romeo Chiriac despre noutățile din lumea marketingului sportiv la nivel mondial, situația delicată a departamentelor de marketing ale cluburilor sportive din România și parteneriatele companiei Alexandrion Group și ale Fundației Alexandrion.

Mihai Igiroșanu a vorbit în cadrul Rubricii de Pariuri Sportive „Pontul Verde” despre strategii și metode de pariere, cum procedezi cu managementul banilor, tactici pentru a obține pariul verde, etc.

Rubrica pentru  pasionații de pariuri „Pontul Verde” cuprinde pastile precum Pontul Zilei, Tactica Verde, Big Win sau Oracol Bet, astfel încât aici vei descoperi toate informațiile necesare pentru completarea biletelor și alegerea sporturilor, evenimentelor și tipului de pont care să iasă verde.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri Potrivite”.

 

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...