Ei sunt campionii de pe National Arena, la Kinder Cup Sport Vision

Kinder Cup Sport Vision și-a desemnat câștigătorii, pe cel mai mare și frumos stadion din țară, National Arena. Peste 70 de echipe participante au avut astfel ocazia să joace pe același gazon pe care au călcat nume mari ale fotbalului international.

Visul copiilor devenit realitate a fost împlinit cu ajutorul Primăriei Municipiului București și a Companiei Municipale Sport pentru Toți, care încă de la înființare a sprijinit nu doar fotbalul juvenil, ci și sportul de masa, mai ales în rândul tinerilor.

A fost o inițiativă de lăudat, din partea autorităților locale, care iată că au deschis porțile celui mai mare stadion de la noi pentru sute de copii prezenți la competiție.

Pe lângă aceasta, Primăria Municipiului București și Compania Municipală Sport pentru Toți au oferit și premii copiilor, constând în echipament sportive, cum ar fi rucsace, genți de încălțăminte, jambiere, trofee.

Totodată, sponsorul principal al competiției, Sport Vision, a acordat cele mai multe premii date la vreo competiție în capital, și chiar și-n țară. Mai precis, mici fotbaliști laureați au fost recompensați nu doar cu mingi, ci și cu echipament de joc de la cunoscuta firmă de echipament sportiv, Umbro, precum și cu zeci de genți de sport.

”Am trăit în cele 4 zile de competiție un vis frumos, devenit realitate, pe cel mai mare stadion din tara, National Arena. Am văzut sute de copii fericiti iar acest lucru mi-a creat cea mai mare bucurie. Din punctul meu de vedere, a fost o experiență de neuitat, o competitie desfasurata in premiera pe National Arena, cu meciuri frumoase si premii pe masura. Mi s a spus chiar că a fost cel mai reusit si frumos turneu din tara de pana acum, din toate punctele de vedere. Multumesc antrenorilor pentru aceasta apreciere!! Mulțumim Primăriei Municipiului București și Companiei Municipale Sport pentru Toti pentru că le au făcut cel mai frumos cadou copiilor, de a juca pe National Arena. Multumim, de asemenea, si pentru premiile oferite. Multumim si Carrefour pentru asta. Multumim sponsorului principal Sport Vision pentru toate premiile oferite!! Si nu in ultimul rand multumim si partenerilor noștri, FRF si Radio Sport Total FM pentru sprijinul oferit Multumim Dinu Maxer pentru recitalul susținut si atmosfera creată! Multumim Radu Baron pentru sonorizare! Multumim tuturor echipelor participante, antrenorilor și părinților prezenți! Multumim manusionline.ro pentru mănușile profi oferite portarilor”, a declarat organizatorul competiției.

La Kinder Cup Sport Vision au fost prezente toate campioanelor municipiului București, pe categorii de vârstă, precum și alte echipe de top.

Clasament final. Rezultate complete

Categoria 2007
1. Cautis
2. Concordia Chiajna
3. FC Steaua
4. Ac. Voluntari

 

Categoria 2008
1. Ac. Dani Coman
2. Ac. Voluntari
3. Steaua
4. Prosport Academy

Categoria 2009
1. Inter Bucharest
2. Champion
3. Prosport Academy
4. Valencia

 

Cat. 2010
1. Real Tinere Sperante
2. Inter Galaxy
3. Champion
4. Prosport Academy

Categoria 2011
1. Academia Voluntari
2. Inter Galaxy
3. FC Rusanu
4. Dan Chilom

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...