Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL TEODOR BURNAR/ „Sageata” spre Liga

„Gloria Bistriţa acoperă bine mijlocul terenului”, spunea altfel simpaticul Bogdan Cosmescu prin minutul 40 al întâlnirii dintre Dinamo şi băieţii lui Neluţu Sabău. Problema este că uneori când acoperi excelent mijlocul terenului, rişti să neglijezi alte compartimente chiar mai importante, precum apărarea şi atacul. 🙂 Gloria a căzut în acest păcat, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă: 5-0, scor de maidan care ar trebui să ridice întrebări justificate despre capacitatea Bistriţei de a juca în prima divizie.

Însă dacă Dinamo a câştigat clar, a făcut-o nu doar graţie slăbiciunii adversarului, ci şi mulţumită unui Niculae în zi de graţie. Hat-trick făcut cu capul, şi la propriu şi la figurat, succedat de o aventurare în poartă care peste ani va intra în colecţia de amintiri frumoase a Ligii I. Şi toate acestea, cu zâmbetul pe buze.

Scriam, în numărul revistei noastre apărut astăzi, despre golgheterii „pe datorie” din campionatul nostru, cu menţiunea exploziei din retur a lui Marius Niculae. „Săgeată” şi-a confirmat renaşterea. Şi promite să o ducă pe Dinamo în Liga Campionilor, îndeplinindu-i visul naşului Cristi Borcea.

Dar mai e mult până departe. După meciul cu Farul din week-end, „câinii” intră într-o serie de foc, în care vor da piept cu CFR Cluj, Oţelul, Steaua, FC Timişoara şi Urziceni.

În final, vă propun un mic sondaj.

Citeste mai multe!