Ediția de luni seara a Survivor, pe primul loc în audienţe, pe toate segmentele de public: naţional, urban şi comercial

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:29, informează survivorprotv.ro. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 23.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 13.1% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură primul Joc de Imunitate cu noile echipe, iar în minutul de aur, la ora 21:41, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe Survivor România!

De pe traseul colectiv, echipa Vulturilor a mers direct pe cel al luptei individuale. Acolo, Elena Chiriac și Blaze au reușit să obțină victorii importante care le-au asigurat ocazia de a nominaliza pe cineva, dar și de a nu putea fi votați să meargă acasă. În urma discuțiilor și a voturilor exprimate, trei concurenți au ajuns la votul telespectatorilor: Alexandra Duli, Doru Răduță și Mihaela Stan.

(Foto: https://www.facebook.com/survivorromania.oficial)

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...