Edi Iordănescu, anunț înaintea meciului Bosnia-Herţegovina – România din Liga Națiunilor: „Puteam să plec în străinătate”

România va juca pe 7 iunie cu Bosnia-Herţegovina, în Liga Naţiunilor, iar selecţionerul Edward Iordănescu vrea prima victorie.

Naţionala de fotbal a României a debutat cu un eșec în Liga Naţiunilor, fiind învinsă de Muntenegru, 2-0, în Grupa a 3-a a Ligii B.

La 11 iunie, naționala joacă împotriva Finanlandei și la 14 iunie evoluează cu Muntenegru.

Edi Iordănescu, anunț înaintea meciului Bosnia-Herţegovina – România din Liga Națiunilor: „Puteam să plec în străinătate”

„Presiunea, am constatat că nu ne face bine, deocamdată nu știm să o gestionăm. Grupul nu răspunde bine la comparații cu trecutul, cu alte generații. Cu toate astea, avem o generație care promite, avem jucători care promit, care își doresc. Emoție există, dorință există, din păcate trebuie să găsim calea.

Aveți în față un antrenor care a încercat mereu să răspundă obiectiv la întrebări. Vă spun cu sinceritate, în această provocare am mai mult de câștigat, decât de pierdut. Am un confort financiar, la nivel intern am avut performanțe care mi-au deschis ușa pentru a merge în străinătate.

Inclusiv de când am fost la echipa națională am avut posibilitatea să plec în străinătate. Sunt sigur că ușa va rămâne deschisă în continuare. Sunt aici pentru că am acceptat această provocare. Dacă nu aveam încredere, acceptam altă ofertă. Fugeam de această situație”, a declarat Edi Iordănescu.

Stiri recente

Sinner, în finală la Beijing, după ce l-a învins pe Alcaraz

Jannik Sinner va juca în finala turneului de la Beijing împotriva lui Daniil Medvedev, după ce a dispus de...