Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Edgar Davids ar putea reveni la Ajax

Mijlocasului lui Tottenham, Edgar Davids (foto), se va intoarce la echipa la care si-a inceput cariera de fotbalist, Ajax Amsterdam, potrivit agentului sau.

Jucatorul de 33 de ani nu a prins foarte des un loc in teren pentru actualul sau club si, potrivit agentului sau, Robert Geerlings, Davids s-a inteles deja pentru un contract de un an si jumatate cu conducerea clubului din capitala olandei.

Tottenham si Ajax negociaza acum suma de transfer, olandezii avand la dispozitie bani pentru transferuri, dupa cedarea atacantului Markus Rosenberg la Werder Bremen pentru 4 milioane de euro.

Davids si-a inceput cariera la Ajax, pentru care a evoluat in 106 meciuri inainte de a pleca la Milan in anul 1996.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: