Echipei de experți Eurosport i se va alătura pentru US Open și Kim Clijsters

Echipei de experți Eurosport i se va alătura pentru US Open și Kim Clijsters. Eurosport va transmite ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Începând de luni, 29 august.

De patru ori câștigătoare de Grand Slam, Clijsters va face echipă cu Barbara Schett. Prezentatoarea transmisiunilor Eurosport de la Flushing Meadows. Mats Wilander, Alex Corretja și John McEnroe vor fi prezenți la New York. Pentru a oferi analize și perspective unice milioanelor de fani ai tenisului care vor urmări turneul.

Turneul va fi transmis la Eurosport 1, Eurosport 2 și toate meciurile vor fi disponibile în direct și la cerere pe platforma Eurosport Player. Peste 250 de ore de tenis live de la New York vor putea fi urmărite în următoarele două săptămâni. Eurosport a transmis pentru prima oară turneul american în 1989.

Alături de acțiunea live de la US Open, Eurosport va acoperi în detaliu turneul pe platformele sale digitale. Eurosport.ro va oferi cele mai importante noutăți, știri și reacții ale experților de la Flushing Meadows.

Ediții noi ale emisiunii Ruud Talk, avându-l ca protagonist pe finalistul Roland-Garros, Casper Ruud. Precum și ediții noi din seriile Player’s Voice și Legend’s Voice, vor fi disponibile. Fanii vor putea afla mai multe informații despre New York în segmente dedicate. Iar jucătorii vor fi în prim-plan în seria A Grand (Slam) Appetite.

Daniil Medvedev și Emma Răducanu sunt campionii en-titre ai turneului și vor încerca să-și apere titlurile câștigate anul trecut. Competiția va reprezenta cel mai probabil și finalul carierei Serenei Williams, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam.

Simona Halep este printre favoritele la titlu în competiția feminină de simplu. Românca va căuta să-și îmbunătățească cel mai bun rezultat de la New York. Cel din 2015, când a ajuns în semifinale. Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Jaqueline Cristian și Elena-Gabriela Ruse vor juca în turneul principal.

Rafael Nadal va căuta să câștige al 23-lea său titlu de Grand Slam. Kyrgios, Alcaraz sau Tsitsipas sunt așteptați să se implice în fazele finale.

Date cheie – US Open:

Luni, 29 august – Startul tablourilor principale

Duminică, 4 septembrie – Încep optimile de finală

Marți, 6 septembrie – Încep sferturile de finală

Joi, 8 septembrie – Semifinalele feminine

Vineri, 9 septembrie – Semifinalele masculine

Sâmbătă, 10 septembrie – Finala feminină

Duminică, 11 septembrie – Finala masculină

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...