Dorinel Munteanu, după victoria cu FCSB – Suntem în grafic

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galați, spune că este în grafic victoria obţinută, la Bucureşti, 2-0 cu FCSB, şi speră că echipa sa se va bate pentru intrarea în play-off.

„Mă bucur foarte mult. Jucătorii au răspuns extraordinar la comenzi. Mă bazez pe echipă. Acum trebuie să-i ajut din punct de vedere finaciar, să le achit salarile şi primele.

Jucătorii mei nu au arătat nici un fel de respect şi nici un fel de teamă. Au jucat exact aşa cum le-am transmis, să joace fără complexe. Mai sunt multe meciuri până la final.

Nu facem o mare bucurie pentru această victorie, pentru că jucăm joi în cupă şi este unul din obiective. Suntem în grafic. Adversarii cred că au fost puţin relaxaţi azi, au cel mai bun lot şi dacă învingeau luau un avans destul de bun.

Trebuie să avem tupeu şi curaj, chiar dacă jucăm cu Belgia. Aşa cum a fost Elveţia în grupă aşa se va juca şi cu Belgia. Eu cred că jucătorii noştri se vor concentra pentru turneul final mai mult decât în grupă”, a declarat Dorinel Munteanu.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...