Dorinel Munteanu ar putea reveni pe gazon peste o luna

Visul lui Dorinel Munteanu de a reveni la echipa naţională s-a frânt din nou. Accidentat în prelungirile partidei cu FC Vaslui, Dorinel a ratat o eventuală convocare pentru meciul cu Olanda. El va efectua luni un RMN pentru a afla cu exactitate ce are.

Prelungiri cu ghinion pentru Dorinel Munteanu. El a fost accidentat în minutul 91 al meciului FC Argeş – FC Vaslui şi va rata astfel meciul cu Olanda din preliminariile Euro 2008. La 24 de ore după jocul cu Vasluiul, Dorinel avea încă dureri, dar era mai optimist în privinţa perioadei de refacere, informeaza realitatea.net.

“Chiar dacă a trecut o zi de la meci, am încă dureri mari la gambă. Luni voi face un RMN şi voi şti cu exactitate ce am. Sincer, n-am mai avut până acum o accidentare de acest gen, dar după cum simt eu cred că într-o lună voi fi din nou apt de joc”, a declarat Dorinel Munteanu.

La rândul său, Mugur Ghimpeţeanu, doctorul formaţiei piteştene, crede că şi în cazul unei rupturi musculare Dorinel va reveni pe teren mai repede decât a estimat jucătorul însuşi.

“Dacă a fost contuzie, 6 zile, dacă a fost leziune fibrilară musculară, peste două săptămâni”, este de părere Mugur Ghimpeţeanu.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...