Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

DOCUMENTARUL „INSIDER: PATRICK MOURATOGLOU” DESCHIDE TRANSMISIUNILE AUSTRALIAN OPEN DE PE EUROSPORT

Patrick Mouratoglou este antrenorul celei mai mari jucătoare din toate timpurile și omul cheie al uneia dintre cele mai faimoase academii de tenis.

Noul documentar exclusiv oferă milioanelor de fani ai tenisului din Europa imagini și informații din culisele muncii renumitului antrenor Patrick Mouratoglou și deschide transmisiunile Eurosport ale Australian Open 2020.


INSIDER: PATRICK MOURATOGLOU

În cadrul documentarului, Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, câștigătoarea a 23 de Grand Slam-uri, și fondatorul Mouratoglou Tennis Academy, care a contribuit la succesul unor superstaruri precum Stefanos Tsitsipas sau Coco Gauff, prezintă fanilor Eurosport imagini din culisele vieții sale profesionale, care acoperă sezonul 2019 din tenis, în cadrul Insider: Patrick Mouratoglou.

Documentarul de 30 de minute are premiera miercuri, 15 ianuarie, la ora 12:30, pe Eurosport și va fi disponibil ulterior la cerere pe Eurosport Player. Acesta deschide seria de transmisiuni Australian Open în Europa*, cu o serie de formate vechi și noi, acestea acoperind și o serie de nume importante care vor oferi o expertiză de neegalat fanilor tenisului din Europa pe Eurosport și Eurosport Player, întărind poziția Discovery drept gazda divertismentului inspirat din realitate.

NOI EXPERȚI DE TALIE MONDIALĂ

Pe parcursul turneului, fanii vor putea urmări două noi nume, Justine Henin – de șapte ori câștigătoare de Grand Slam – contribuind la acoperirea competiției în Franța, cât și la nivel internațional. Alături de ea, fanii din Italia vor putea urmări opiniile și analizele fostului număr 1 mondial la dublu, Roberta Vinci, retrasă din sport de curând, în mai 2018.


Barbara Schett
va fi din nou gazda show-ului Game, Schett & Mats, alături de Mats Wilander, unde se vor analiza cele mai bune meciuri și se vor face avancronicile partidelor următoare, folosind tehnologie touch-screen. Boris Becker (Eurosport Germania), Alex Corretja (Eurosport Internațional și Eurosport Spania), Patrick Mouratoglou (Eurosport Internațional și Eurosport Franța) și Henri Leconte (Eurosport Franța) vor oferi la rândul lor perspective unice de-a lungul transmisiunilor Eurosport.

FORMATE POPULARE ÎȘI FAC DIN NOU APARIȚIA

Câștigător de Grand Slam de șapte ori, John McEnroe va avea apariții regulate în transmisiunile Eurosport internaționale și va apărea din nou în persoana alter-ego-ului său, Comisarul Tenisului, oferindu-și opiniile cu privire la subiecte remarcabile din lumea tenisului. McEnroe, alături de unii dintre rivalii săi cei mai mari din vremurile sale de jucător, Boris Becker și Mats Wilander, vor fi protagoniști și în vodcastul Tennis Legends, trei episoade producându-se la fața locului, de-a lungul Australian Open.

Noi formate vor oferi fanilor o privire mai detaliată și asupra jucătorilor. În New Kids On The Block vom cunoaște mai bine tinerii jucători entuziasmanți care vin din urmă, în timp ce Entourage va prezenta unii dintre cei mai mari jucători din lume prin ochii echipei care le este alături pe parcursul anului. Alte segmente noi pe care le vor savura fanii sunt My Grand Slam Journey și Show the Master.


ISTORIC DE NEEGALAT ÎN TENIS

Eurosport, care a difuzat fiecare ediție a Australian Open din 1995, va transmite turneul exclusiv în toată Europa*. Platforma Eurosport Player, disponibilă prin aplicație sau online, va fi singura destinație unde se pot urmări toate loviturile, toate punctele și toate meciurile, începând cu prima minge a turneului, de luni, 20 ianuarie, până la finala masculină de duminică, 2 februarie – în total, peste 300 de ore de acoperire de pe toate cele 16 terenuri.

Pe măsură ce entuziasmul crește înaintea primului turneu de Grand Slam al anului, Eurosport va fi singurul loc în care se poate urmări turneul de calificări al Australian Open, cu o acoperire completă a celor 13 terenuri, pusă la dispoziție pe Eurosport Player.

Pe măsură ce sezonul de tenis se intensifică pe Eurosport, ne bucurăm că putem oferi fanilor cel mai complex prim Grand Slam al anului. Fiecare moment, fiecare jucător, fiecare teren și fiecare meci vor fi disponibile live și la cerere pe Eurosport Player, toate acestea fiind susținute de analize aprofundate ale celor mai apreciați experți.

Pentru Eurosport, anul 2019 a fost un blockbuster în ceea ce privește tenisul, deoarece numărul de vizionări și interacțiunea fanilor pe platformele Eurosport au crescut exponențial, în special în mediul digital, unde ne-am bucurat de o creștere de două cifre a fluxului în timpul transmisiunilor Roland-Garros și US Open. În 2020, continuăm să investim în sport și să ne completăm oferta, prin extinderea acoperirii circuitului ATP, care va putea fi urmărit pe Eurosport pe tot parcursul anului în mai multe țări din Europa. 2020 va fi un alt an istoric, plin de recorduri pentru tenis și abia așteptăm să fim alături de fanii pasionați în această călătorie”, a declarat Andrew Georgiou, President Eurosport & Global Sport Rights.

În luna septembrie, Eurosport a anunțat că ambiția de a interacționa cu un public cât mai numeros pe multiple platforme de-a lungul US Open a dat roade. România (+122%), Franța (+136%), Germania (+30%) și Spania (22%) au avut creșteri semnificative, comparativ cu 2018, pe Eurosport Player și Eurosport.com.

RALLY FOR RELIEF ÎN DIRECT PE EUROSPORT

De asemenea, Eurosport a confirmat că va difuza evenimentul demonstrativ Rally for Relief, organizat de Tennis Australia în Europa, în sprijinul eforturilor depuse în urma incendiilor australiene. Evenimentul are loc miercuri, 15 ianuarie, pe legendara arenă Rod Laver și va avea drept protagoniști unii dintre cei mai mari jucători din lume. Toate sumele strânse în cadrul evenimentului vor fi donate către Victorian Bushfire Appeal.

Difuzat pe Eurosport 1 și Eurosport Player, evenimentul va începe la ora 10:00, iar transmisiunea Eurosport va cuprinde mesaje de încurajare și informații cu privire la modalitățile prin care spectatorii pot susține cauza.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: