Djokovici se antrenează pentru US Open

Novak Djokovici se antrenează ca şi cum i se va permite să participe la US Open, în aşteptarea veştilor cu privire la şansele ca el să joace în SUA.

“Am vrut doar să vă spun cât de recunoscător sunt să văd atât de multe mesaje de susţinere şi de afecţiune din toată lumea.

Nu mă aşteptam şi de aceea este incredibil. Am vrut doar să vă spun MULŢUMESC.

Este un sentiment special faptul că oamenii sunt legaţi de cariera mea în tenis cu atâta afecţiune. Și susţinere şi îşi doresc ca eu să concurez în continuare.

Mă pregătesc ca şi cum mi se va permite să concurez, în timp ce aştept veşti cu privire la şansele ca eu să plec în SUA”. A scris Djokovici pe Instagram, postând şi un filmuleţ cu el la antrenament.

Nebojsa Jovanovici, un promotor din Serbia, i-a trimis o scrisoare lui Joe Biden, rugându-l să intervină pentru ca Djokovici să joace la US Open. Chiar dacă Novak nu este vaccinat împotriva covid-19. S-a lansat o petiţie în care i se cere guvernului SUA să îl lase să participe la US Open.

Pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19, Djokovici a fost expulzat din Australia. Unde urma să participe la Australian Open.

Stiri recente

UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga!

UTA Arad a învins Universitatea Cluj, 2-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Au marcat: Virgiliu Postolachi (6),...