Djokovici, după ce s-a calificat în semifinale la Monte-Carlo: “A fost greu pentru amândoi”

Novak Djokovici s-a calificat ]n semifinalelel turneului de la Monte-Carlo, după ce l-a învins pe aAlex De Minaur, cu scorul de 7-5, 6-4.

“A fost greu pentru amândoi. Este unul dintre cei mai rapizi jucători din circuit. Recuperează o mulţime de mingi pe care, în mod normal, 99 la sută dintre ceilalţi jucători nu le recuperează. Nu m-a surprins cu mai multe lovituri de passing. În special în setul al doilea, când eram în avantaj de un break”, a declarat Djokovici.

Djokovici (36 de ani) s-a apropiat la doar două victorii de a completa cea de-a treia serie de nouă titluri ATP Masters 1000,. El s-a calificat în semifinalele turneului Rolex Monte-Carlo Masters pentru prima dată după triumful din 2015.

El a devenit cel mai în vârstă număr 1 din istoria clasamentului ATP și încearcă să obţină săptămâna aceasta a 41-a coroană ATP Masters 1000, un record. 

Djokovici este cel mai în vârstă semifinalist din istoria Open Era a turneului. Dacă va câştiga titlul duminică, va ajunge la 1100 de victorii în circuit. Doar Roger Federer (1.251) are mai multe victorii în Era Open.

Stiri recente

Ce adversari poate avea CFR Cluj în preliminariile Conference League

CFR Cluj e pe locul doi în Superliga și va juca în preliminariile Conference League. Ardelenii vor juca în turul...