Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Dinamovistii, surprinsi de neconvocarea lui Niculescu

Surpriză de proporţii pentru directorul executiv Cristi Borcea şi pentru antrenorul Mircea Rednic la revenirea în România. Claudiu Niculescu, trimis mai devreme din Portugalia acasă pentru a ajunge la echipa naţională, nu a fost convocat de Piţurcă. în schimb, a fost chemat un alt dinamovist, Adrian Cristea.

„Nu ştiam. Păcat. Mie îmi pare rău pentru că Niculescu a fost cel mai bun jucător al meu în Portugalia. A dat cel mai bun randament la echipă. îmi pare rău sincer. Dar domnul Piţurcă ştie mai bine”, a declarat Mircea Rednic.

Până şi Adrian Cristea a rămas surprins de decizia selecţionerului. „Sunt foarte bucuros si onorat. Nu mă aşteptam”, a spus jucătorul.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: