Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Dinamovistii au revenit acasa

Atmosferă destinsă aseară în tabăra dinamovistă la întoarcerea din periplul lusitan. Deşi nu au înregistrat victorii pe linie, directorul executiv Cristi Borcea şi tehnicianul Mircea Rednic s-au arătat mulţumiţi de evoluţia elevilor săi în meciurile de pregătire.

La întoarcea dinamoviştilor din Portugalia, tehnicianul câinilor Mircea Rednic a facut bilanţul – deşi nu a câştigat toate meciurile, Dinamo e pregătită să dea piept cu Benfica. Un posibil succes cu portughezii le-ar aduce jucătorilor cele mai mari prime din istoria lui Dinamo.

„Un turneu de pregătire foarte bun. Acum rămâne de văzut ce vom face cu Benfica. Condiţii bune de pregătire, meciuri bune cu echipe bune”
, a declarat Mircea Rednic.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: