Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Dinamo se declara nevinovata in scandalul Tigareta II

Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, Dinamo se apara, spunand ca atat clubul sportiv, cat si sectia de fotbal nu au nici o legatura cu scandalul Tigareta II:

„Am constatat cu stupoare ca numele clubului Dinamo a fost citat pe nedrept, intr-un scandal politico-economic, de catre domnul Mihai Popov, Procuror General al Parchetului Curtii Militare de Apel, in interviul acordat postului Realitatea TV – din data de 04.02.2007.
Suntem surprinsi deoarece FC Dinamo si CS Dinamo Bucuresti nu au fost niciodata implicate, nici macar in calitate de martori, in acest scandal mediatizat de-a lungul ultimilor ani.
In ceea ce-l priveste pe domnul Petre Buduru, nu exista niciun element de invinovatire. Conform adresei nr. 76 din 26.10.2000, primita de la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Sectia Parchetelor Militare, rezultă: „s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala pentru complicitate la infractiunea de contrabanda, intrucat nu a rezultat ca ati participat la infractiunea de contrabanda din 23.03.1998 si 16.04.1998”.
Afirmatiile facute de domnul Mihai Popov la adresa clubului si a domnului Petre Buduru nu reprezinta decat o incercare condamnabila de a aduce prejudicii clubului Dinamo.
Ultimele declaratii ale domnului Mihai Popov sunt lipsite de adevar si exced responsabilitatii pozitiei pe care o ocupa in cadrul Parchetului Curtii Militare de Apel. Prin urmare, FC Dinamo si CS Dinamo Bucuresti vor actiona in consecinta si se vor adresa Consiliului Suprem al Magistraturii si instantelor juridice competente”
.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: