Dinamo a fost aproape inecata de Dunarea

Programul de meciuri amicale disputate prin România de liderul Ligii I, Dinamo Bucureşti, a continuat miercuri cu o victorie muncită, 2-1 în deplasare cu Dunărea Călăraşi, formaţie ce activează în Liga a treia.

în căutarea atragerii de cât mai mulţi fani din toată ţara dar şi în căutarea unor victorii de moral, Dinamo a continuat miercuri seria săptămânală de partide amicale susţinute contra unor echipe mai puţin cunoscute.

De această dată, Dinamo s-a deplasat la Călăraşi pentru un joc cu Dunărea, formaţie ce activează în Liga a treia şi visează la o revenire cât mai rapidă în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Cu Claudiu Niculescu, Dănciulescu, Moţi, Adrian Cristea, Cătălin Munteanu şi alte vedete de prim rang în formula de start, Dinamo a deschis rapid scorul, prin Cristea, în chiar primul minut de joc, dar evoluţia elevilor lui Mircea Rednic a continuat să fie una dezamăgitoare semn că tehnicianul bucureştenilor trebuie să schimbe ceva cât mai rapid.

Mai mult, în minutul 24 gazdele au egalat prin Cotan cu o reluare cu capul din apropiere iar Dunărea s-a menţinut la egalitate cu lidera din Liga I aproape o oră până când Ropotan a adus victoria lui Dinamo în minutul 78 cu un şut din interiorul careului.

La finalul partidei, antrenorul Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de modul în care s-au mişcat elevii săi, deşi au lipsit cu uşoare probleme medicale Lobonţ, Pulhac, Homei, Bălace şi Fabrice Fernandes, şi a confirmat continuarea acestui tur de partide de verificare susţinute de Dinamo cu oraşele Moreni şi Câmpina.
 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...