Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Dica: Trebuie sa credem in sansa noastra

Chiar dacă Steaua a pierdut primul joc cu Sevilla, accidentaţii Dică şi Opriţa spun că nu este totul pierdut. „Chiar dacă va fi extrem de greu, putem întoarce rezultatul în Spania” spune Opriţa, care este sigur că prezenţa lui Dică pe gazon ar fi schimbat datele jocului.

Dică şi Opriţa au văzut împreună jocul cu Sevilla. Cei doi spun că se aşteptau la un meci dificil şi îşi pun speranţe în returul de pe Sanchez Pizjuan.

„Practic nu ne-au dat nicio şansă, le-am oferit golurile, sperăm să întoarcem rezultatul la Sevilla”, a declarat Opriţa.

„Ştiam că este un meci greu, îmi pare rău că nu am reuşit un rezultat bun, sper să ne refacem cât mai repede”, a spus Dică.

Opriţa este sigur că rezultatul ar fi fost altul dacă golgeterul Dică ar fi fost titular.

„Cu Dică probabil era foarte bine, cu mine poate era 3-0 sau mai nasol”, a glumit Opriţa.

De la Bologna, Dică şi Opriţa le-au ţinut pumnii strânşi dinamoviştilor pe care-i încurajeză înaintea returului cu Benfica.

„Îmi pare rău că au luat bătaie în minutul 89, dar au o şansă şi trebuie să creadă în ea”, a declarat Dică.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: