Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Despre noua mentalitate a lui Halep. Meciul cu Bertens din semifinale de la Roma, în direct pe Digi Sport 2 şi Digi 24

Simona Halep a acces în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o pe Anett Kontaveit (Estonia), cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră şi 21 de minute.

„A fost un meci bun, dar am greşit la mingile scurte. Kontaveit este foarte puternică, dar ştiam că dacă o împing în spate şi dau mingile puţin mai sus o va deranja. Nu a fost o zi bună aproape de fileu. Înainte poate aş fi rupt o rachetă după atâtea mingi scurte ratate, acum spun este doar un punct, data viitoare încearcă să faci mai bine. Aceasta este mentalitatea mea acum”, a spus Halep în conferinţa de presă de după meciul din sferturile de finală. Pentru calificarea în semifinale la Roma, Halep va primi 350 de puncte WTA şi un cec în valoare de 115.170 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=Vt4JDFSgDAM&feature=youtu.be

În semifinale, Simona o va întâlni pe Kiki Bertens (Olanda), favorită 15 şi locul 20 WTA, sâmbătă, de la 13:00, meciul fiind transmis pe Digi Sport 2 și Digi 24.

„Sunt mândră că am continuat să câştig şi să joc la nivelul meu cel mai înalt după trofeul câştigat. Mă simt bine, sunt bucuroasă şi mulţumită şi de atitudinea mea. La Madrid nu am jucat cel mai bun tenis. Aici simt că joc mai bine, dar am mai puţină energie. Însă mă simt cel mai bine de până acum în acest an. Este o semifinală, unde sportivele dau totul, va fi dificil, ca de fiecare dată. Dar va fi greu. Kiki Bertens ştiu că joacă diferit faţă de Gavrilova, mai puternic, aşa că trebuie să o fac să alerge”, a afirmat Halep.