Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

„Deja am învățat să folosim mitraliera”, spun jucătorii echipei Prikarpattia, care s-au înrolat în armata ucraineană

“Este ca şi cum ai duce un jucător din campionatul regional la o echipă profesionistă. Acelaşi lucru este când se înrolează un jucător care nu poate face nimic. Am avut această mică reţinere, a fost teama că vom fi o povară. Dar când comisarul ne-a explicat că vom fi antrenaţi treptat, ne-a spus şi ne-a arătat cum să ţinem o armă, cum să luptăm şi să apărăm Ucraina, am decis să ne alăturăm armatei. Deja am învăţat să folosim mitraliera. Totul este treptat. Facem de gardă, suntem la datorie”, a spus Vasil Ţiuţiura, căpitanul echipei de fotbal FC Prikarpattia.

Paisprezece jucători şi antrenori ai echipei de eşalon secund FC Prikarpattia s-au înrolat în armata ucraineană pentru a-şi apăra ţara, a anunţat federaţia de fotbal din Ucraina.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: