Decizia lui Stefanos Tsitsipas! Nu va mai lua somnifere

Stefanos Tsitsipas regretă că a luat somnifere după ce a pierdut în sferturile de finală de la Roland Garros, în faţa lui Carlos Alcaraz.

Tsitsipas a fost învins în trei seturi, scor 6-2, 6-1, 7-6, de numărul 1 mondial.

„Un lucru pe care voi încerca să îl evit pe viitor este să iau pastile de melatonină (somnifere0 şi să trag un pui de somn înainte de meciuri, pentru că este clar că nu pare să funcţioneze”, a spus Tsitsipas.

„Am avut câteva sesiuni nocturne. Nu foarte târziu, dar suficient de târziu pentru ca programul meu de somn să fie, într-un fel, distrus…Somnul este un lucru foarte important şi vital, iar recuperarea este cel mai important lucru atunci când participi la competiţii şi la turnee mari de slam ca acesta…Am mai făcut această greşeală în trecut şi am avut exact acelaşi scor ca în primele două seturi”, a mai spus grecul.

Tsitsipas a făcut cinci duble greşeli, faţă de una a lui Carlos Alcaraz, şi a avut cu zece erori neforţate mai multe decât adversarul său.

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...