De la fotbal la industria imobiliară, cu Vasile Matincă

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 26 mai, de la ora 22:00, îl va avea ca invitat pe fostul fotbalist Vasile Matincă. Care activează acum cu succes pe un alt “teren de joc”, în industria imobiliară și în construcții.

El va vorbi în emisiunea, care va fi moderată de Romeo Chiriac și Mihai Igiroșanu, despre cariera lui fotbalistică. Dar și despre modul cum a făcut trecerea de la sportul rege către “arena” industriei imobiliare.

Bucureștean gen-beget, copil al Pantelimonului, născut acum 48 de ani, și-a început la Brăila o carieră în fotbal ce poate fi lejer subiectul unui film artistic. După trei sezoane petrecute lângă Dunăre a urmat un an în Parcul cu Platani, la FC Național.

Avea să fie doar o haltă scurtă care avea să fie urmată de două sezoane la Jiul Petroșani. Timp suficient pentru a deveni feblețea lui Miron Cozma și idolul miilor de suporteri din Valea Jiului.

Cinci ani în Copou, la Poli Iași, o încheiere de carieră la Concordia Chiajna pentru Vasile Matincă. Dar și un sezon ca antrenor principal la Chiajna completează un CV impresionant.  De asemenea a evoluat în 30 de partide pentru naționala de tineret a României. În Liga I a evoluat în 114 partide, înscriind 18 goluri.

Stiri recente

Aryna Sabalenka e campioana de la Australian Open! E primul titlu de Grand Slam pentru bielorusă

Finala de la Australian Open 2023 s-a jucat între Elena Rybakina și Aryna Sabalenka. Sabalenka a câștigat cu scorul de...