Te asteptam si pe retelel sociale

Business

De ce trebuie să ții cont atunci când achiziționezi o bicicletă fitness

Bicicletele pentru fitness au devenit un produs extrem de popular datorită beneficiilor pentru sănătate și a confortului de a face mișcare în propria locuință, dar și datorită accesibilității acestora.

Pentru că magazinele clasice de echipament sportiv, dar și cele online, ne oferă o gamă variată de astfel de produse pentru fitness acasă, am ales cele mai importante caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o astfel de bicicletă.

În primul rând, alege sistemul de frânare potrivit pentru tine. Bicicletele cu sistem de frânare mecanic au un preț mai mic și sunt foarte bune pentru cei care fac mișcare ocazional, în jur de 30-40 de minute. Sistemul de frânare magnetic, în schimb, este mai performant, ceea ce se reflectă și în prețul bicicletei. Avantajele sunt rezistența mai mare, deci posibilitatea unui antrenament mai intens, dar și reglarea mai avansată a nivelului de dificultate.

Trebuie, de asemenea, ținut cont de dimensiunile bicicletei, dar și de poziția de utilizare și de posibilitatea de a regla înălțimea ei. Dacă te vei simți confortabil pe bicicletă, cu siguranță vei reuși să pedalezi pentru mai mult timp și să îți dorești să te antrenezi mai des. Nu uita că aceste produse au specificată o limită maximă de greutate – alege bicicleta potrivită pentru tine.

Display-ul bicicletei ne va ajuta să obținem informații prețioase despre sesiunea de antrenament în curs, de exemplu distanța, timpul, sau numărul de calorii consumate. Multe dintre biciclete au și senzori pentru puls și pot regla automat rezistența în funcție de acesta. Dacă îți place să asculți muzică în timp ce te antrenezi, alege o bicicletă pentru fitness cu MP3 player integrat.

Citeste mai multe!