Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

David Popovici a adus „medalii” și pentru TVR. Audiență, un sfert de milion de români

David Popovici a cucerit medalia de aur şi în proba de 200 metri liber, luni seara, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100, un nou record mondial de juniori.

Însă, David Popovici a câştigat două „medalii” și pentru TVR, pe publicul comercial.

Mai bine de un sfert de milion de români au urmărit miercuri seară, finala pe care Popivici a câştigat-o, informează paginademedia.ro. Acestea sunt cifrele de audienţă pentru intervalul 19.20-19.30, când a avut loc cursa lui David Popovici.

În acest interval aproape tot publicul TVR 1 a fost de la oraşe. Dintre cei 267.000 de români care s-au uitat la finala Campionatului Mondial de Nataţie, 238.000 au fost de la oraşe.

Cu aceste cifre, TVR 1 a fost pe locul patru în clasamentul naţional şi pe trei în cel urban.

TVR 1 a luat bronzul şi pe publicul comercial, unde a avut o audienţă de 108.000 de persoane. Adică 108.000 de tineri de la oraşe s-au uitat la cursa lui Popovici.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: