Dan Petrescu nu se uită la finala campionatului Farul – FCSB! Ce a anunțat că face

Dan Petrescu a spus că se va uita la un film în timpul meciului ce poate decide titlul în Superliga. Farul – FCSB se joacă diseară, la Ovidiu, de la ora 21:00.

CFR Cluj a învins pe Sepsi cu 2-1 într-un meci din etapa a noua a play-off-ului Superligii.

„Toate meciurile au fost VAR-urile, penalty-urile, liniile trase, nu mai înţeleg nimic. Când am dat gol, am stat 5 minute. După, iar am stat la ofsaid, la penalty nu a fost penalty şi tot aşa. A fost un an incredibil pentru noi.

Atâtea ghinioane nu am avut în toată cariera mea, am avut 61 de meciuri. Accidentări… nu ştiu cu cine să mai jucăm. Braun, nicio şansă. Camora, nicio şansă. Manea nu e nici el prea bine, pe Peteleu îl doare genunchiul.

Să vedem pentru meciul cu Farul ce soluţii avem… nu ştiu, băgăm juniori pentru că nu sunt jucători.

Sper să nu mai avem nevoie de niciun meci şi să jucăm în Europa. Trebuie să terminăm pe locul 3. Vedem ce se va întâmpla la Rapid – Craiova.

Politica e făcută de jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Fica, Petrila şi Birligea au jucat toţi bine. E normal să ai şi jucători tineri. La CFR, dacă n-ai rezultate imediat, nu e bine. Mai e un meci în campionat şi posibil să mai jucăm unul.

S-au strâns şi la mine multe după 61 de meciuri. Nu e uşor. Se plâng unii care au 50, dar în România să ai 61 mi se pare foarte mult.

N-o să mă uit la Farul – FCSB. O să mă uit la un film mâine seară, sigur”, a spus Dan Petrescu, după meciul cu Sepsi.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...