Dan Petrescu, marele absent la FCSB – CFR Cluj: „Sunt foarte obosit şi bolnav”

Dan Petrescu a anunțat că nu ştie dacă va fi pe bancă la meciul FCSB – CFR Cluj. Pentru că e foarte obosit și are unele probleme de sănătate.

CFR Cluj va juca împotriva celor de la FCSB duminică, de la ora 21:30. În ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

„Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge. Dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând. Nu pentru altceva, şi atunci am un virus. Nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică”. A declarat Dan Petrescu în conferinţa de presă susținută înaintea meciului FCSB – CFR Cluj.

Dan Petrescu a anunțat și că în ultima etapă cu FCSB, CFR CLuj va folosi mai mulți jucători tineri: „Din păcate foarte mulţi au plecat. Au rămas puţini. Vor fi foarte mulţi copii la meciul ăsta. Pentru că cei trei jucători de la lot au vacanţă. E normal, Boateng în vacanţă, că a jucat toate meciuril. Bordeianu trebuie să se opereze. Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanţă. Din cei care au început cu Craiova nu cred că mai e niciun jucător la meciul ăsta. Ne interesează scorul, e clar. Dar până la urmă noi ne-am îndeplinit obiectivul. E un meci pe care trebuie să-l jucăm. Nu pe care trebuie să îl câştigăm. Sper să fiu în continuare înjurat, dar să câştigăm trofee în continuare”.

La data de 6 iunie e reunirea lotului, de pe 14 se pleacă în cantonament până pe 26 și CFR Cluj are trei amicale aranjate. În stagiul de pregătire, Dan Petrescu vreau să aibă un lot de 26 de jucători.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...