Dan Matei-Agathon revine in “Stefan cel Mare”

Fostul ministru al Turismului, Dan Matei-Agathon, a declarat azi ca va reveni în Comitetul Director al FC Dinamo, dupa ce s-a autosuspendat când a fost demnitar, specificând însa faptul ca nu va lua locul directorului de relatii internationale, Adrian Alexandrescu.

Am avut o discutie cu presedintele Nicolae Badea si mi-a spus sa fac o cerere pentru a reveni în Comitetul Director al FC Dinamo. Eu fac parte si dintre cei 21 de membri fondatori ai societatii FC Dinamo, dar din Consiliul de Administratie ma autosuspendasem, pentru ca era o activitate incompatibila cu gradul de demnitar. Eu am fost oricum mereu aproape de Dinamo, dar acum ma voi implica activ. Ma voi ocupa de relatii internationale din partea Comitetului Director, asta fara însa ca directorul angajat al clubului, Adrian Alexandrescu, sa plece sau sa fie dat afara. în nici un caz nu voi lua locul cuiva”
, a declarat politicianul.

Dan Matei-Agathon a fost ministrul Turismului în perioada 2000-2003, în guvernul Adrian Nastase, fiind în continuare membru al Partidului Social Democrat.

Stiri recente

Campioana mondială Franța, prima echipă calificată în optimile CM Qatar. După 2-1 cu Danemarca

Franţea, deţinătoarea trofeului, este prima formaţie calificată în optimile CM din Qatar, după ce a învins Danemarca, scorul 2-1,...