Cupa Romaniei: Favoritele la castigarea trofeului, multumite de tragerea la sorti

Reprezentanţii celor mai bine clasate echipe rămase în cursa pentru Cupa României Timişoreana la fotbal s-au declarat mulţumiţi de rezultatele tragerii la sorţi.

Vineri a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorţi a Cupei României Timişoreana la fotbal iar programul partidelor indică o serie de meciuri echilibrate dar fără războaie precum Rapid – Steaua, Rapid – Politehnica Timişoara sau Steaua – Politehnica Timişoara.

Expulzată în urna a doua valorică, Politehnica Timişoara a evitat un duel cu o formaţie din Bucureşti şi va juca cu Politehnica Iaşi, o formaţie imprevizibilă dar aflată într-o situaţie extrem de dificilă în condiţiile în care au plecat mai mulţi jucători din cauza problemelor financiare.

Corneliu Roşianu, reprezentantul clubului Politehnica Timişoara, s-a declarat încântat de faptul că echipa sa a evitat pe Steaua sau Rapid şi încrezător în puterea lotului lui Alin Artimon de a trece de Politehnica Iaşi deşi este de aşteptat ca meciul să se joace în condiţii meteo nu tocmai favorabile.

Deţinătoarea trofeului, Rapid Bucureşti, va juca cu FC Argeş, o echipă în reconstrucţie în această iarnă şi care are pe primul plan salvarea de la retrogradare.

Cu toate acestea, Constantin Zotta, directorul Rapidului, vede în FC Argeş un adversar foarte dificil, ca şi celelalte variante avute la dispoziţie, şi care tot timpul a făcut viaţă grea Rapidului în meciurile directe.

Valeriu Argăseală, reprezentantul clubului Steaua, speră ca Oţelul să nu repete victoria din tur, din campionat, şi să fie un adversar accesibil pentru Steaua în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana mai ales că elevii lui Cosmin Olăroiu vor fi fost deja căliţi în dubla cu Sevilla până la ora jocului cu Steaua.

FC Naţional, finalista din 2005-2006, va juca cu Pandurii Târgu Jiu într-un adevărat derby al outsiderelor, formaţia ce se va califica în semifinale din acest joc fiind practic surpriza competiţiei.

Stiri recente

Emma Răducanu visează să câştige turneul de la Wimbledon

Emma Răducanu a declarat că va reveni pe teren în sezonul următor, după ce s-a confruntat cu o serie...