Cum știi la ce casă de pariuri online să pariezi?

Întreba cineva pe un forum despre probleme și discuții Netbet dacă „se merită” să joace la această casă de pariuri online. Răspunsurile au fost afirmative și sunt de acord cu ele, dar nu cred îți poți deschide un cont undeva doar pe baza unui sondaj de opinie.

Dacă vrei să găsești agenția de pariuri online care ți se potrivește, este bine să faci o cercetare mai amănunțită. Sunt multe platforme bune, dar de ce să nu o alegi pe cea mai bună? Nu este foarte complicat să faci o comparație între bookmakerii de top. Urmărește câteva criterii pe care le consideri importante, în funcție de stilul tău de joc.

Criterii preliminare

Îți spun la ce mă raportez eu. O iau în ordinea firească, începând cu impresia pe care mi-o lasă platforma. Este vorba despre interfața grafică, organizarea meniurilor, stabilitatea și viteza cu care se mișcă atunci când vreau să trec dintr-o secțiune în alta.

Urmează înregistrarea pe platformă. Operatorul nu ar trebui să fie restrictiv în ceea ce privește modalitățile de alimentarea contului. Sunt pariori care preferă să depună prin intermediul cardului, alții nu au card și folosesc transferul bancar, alții sunt obișnuiți cu portofelul electronic. Ideal este să nu existe niciun comision la depunere, indiferent de instrumentul folosit, dar poți trece peste o taxă de 1-2% dacă celelalte avantaje sunt convingătoare.

Pachetul promoțional de bun-venit

Al treilea criteriu este reprezentat de bonusul sau de pachetul de bonus de bun-venit. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai bine, dar nu trebuie să îți ia ochii o sumă cu mai mult de două zerouri. Acele fonduri sunt doar teoretic ale tale. Nu poți să le retragi până nu îndeplinești niște condiții de rulaj.

Citește cu atenție ce trebuie să faci ca să transformi banii virtuali în bani reali. Unele case de pariuri nu „califică” pentru rulaj pariurile pe număr de goluri marcate, pe handicapuri asiatice, pariurile live, pariurile multiple, pariurile închise prin CASHOUT și multe altele. De asemenea, cotele pe care pariezi trebuie să fie cel puțin egale cu cea minimă, precizată în regulamentul promoției. Cea mai „umană” cotă minimă pe care am observat-o până eu acum e 1.40, dar am citit și de rulaje pe cote de minim 1.80.

Alte promoții care fac ca o anumită casă de pariuri online să puncteze în topul preferințelor: bonus pentru realimentarea contului, promoții periodice sub formă de pariuri gratuite, bonus pariuri telefon, alte promoții, cum ar fi „banii înapoi dacă meciul se termină 0-0”, „banii înapoi pentru gol înscris după minutul 90” etc.

Oferta de pariuri este cea mai importantă

Ofertele promoționale ar trebui să conteze în luarea deciziei, dar nu să fie decisive. Oferta de pariuri este mai importantă dacă îți propui să câștigi pe termen lung din această activitate. La casele de pariuri de top poți juca pe toate ligile importante din lumea, plus alte campionate din lumea a doua și chiar a treia a fotbalului. Diferența e făcută de tipurile de pariu disponibile pentru fiecare eveniment.

Aici intervine stilul fiecărui parior. Eu joc de obicei pe goluri marcate, deci caut case de pariuri online unde să pot paria pe handicap asiatic la total goluri. Tu poate joci pe număr de cartonașe galbene. Altul s-a specializat și face bani din pariuri pe număr de cornere.

Ce contează la pariurile live

Un alt criteriu ține de oferta de pariuri live, care vine la pachet cu tot ce înseamnă jocul pe un eveniment aflat în desfășurare: rapiditatea cu care este acceptat pariul după ce ai dat click pe „plasează”, timpul scăzut în care platforma este blocată pentru modificarea cotelor, promptitudinea cu care este închis pariul când apelezi la opțiunea CASHOUT.

Eu prefer platformele care au streaming video live. Nici nu îmi mai trebuie televizor. Pot vedea zilnic peste 20 de evenimente din fotbal și din cele mai importante sporturi. De fapt, nici nu știu ce televiziune accesibilă românilor transmite meciuri din India, Peru, Columbia, Letonia, liga a 2-a rusă etc.

Sacrifică timp pentru a lua cea mai bună decizie

Dacă joci „din mers”, vezi care sunt aplicațiile pentru pariurile pe mobil. Cei mai mulți operatori au lansat astfel de softuri. E greu să le compari dacă nu ai cont, dar găsești review-uri complete pe Internet.

Revenind la întrebarea de care am pomenit la început, „se merită” să dedici câteva ore, poate chiar o zi în care sunt multe meciuri, pentru a vedea care casă de pariuri online primește cele mai multe bile albe. Așa vei ști unde e cel mai bine să joci.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...