Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi de iarna

Cum sa practici in siguranta sporturi de iarna

Sporturile de iarna sunt foarte distractive. Dar cand stai pe sanie, te pregatesti sa schiezi sau faci o cifra de opt cu patinele pe un lac inghetat, trebuie sa stii ce trebuie sa faci ca sa fii in siguranta. Altfel, risti sa te ranesti.

Fereste-te de frig

Indiferent ce sport de iarna alegi, este important sa te feresti de frig. Imbracamintea si echipamentele potrivite te vor ajuta sa faci asta. Poate te gandesti ca o solutie potrivita este de a pune mai multe straturi de haine pe tine. Este si asta o optiune, dar cele mai noi echipamente special create pentru sporturi de iarna, si care se gasesc pe Vmag, iti ofera caldura mai multor straturi de haine, fara a te simti inconfortabil. A-ti pastra corpul cald nu inseamna doar sa te simti confortabil. Corpul tau trebuie sa ramana cald pentru a functiona corect. Iar atunci cand corpul tau este la temperatura potrivita, nu va trebui sa consume mai multa energie pentru a se incalzi. Acest lucru iti va oferi energie maxima pentru distractia de pe partie.

Distractia cu sania

Alunecarea pe un deal cu viteza mare poate fi un moment minunat, atat timp cat te dai cu sania in siguranta. Nu folosi niciodata o sanie improvizata, cum ar fi capace, pungi de plastic sau colac – acestea sunt periculoase si este posibil sa pierzi controlul in timp ce te dai pe partie. De asemenea, nu folosi niciodata o sanie care are margini ascutite, zimtate sau parti rupte (acest lucru se poate intampla daca folosesti o sanie veche). Este deosebit de important sa porti manusi si cizme in timp ce te dai cu sania, deoarece pe langa faptul ca te feresc de frig, acestea te ajuta sa eviti ranirea mainilor si picioarelor.

Patinaj

Patineaza intotdeauna doar pe gheata omologata. In locurile in care este foarte frig, s-ar putea sa poti patina in aer liber pe lacurile inghetate. Dar aceste locuri trebuie sa fie omologate pentru patinaj.

Nu incerca niciodata sa patinezi pe gheata care nu a fost aprobata, nici macar pentru o secunda. Gheata care arata si pare puternica poate oricand sa cedeze sub greutate. Si nu patina niciodata singur. In ceea ce priveste echipamentul, patinele de gheata trebuie sa se potriveasca corect pentru a evita ranirea.

Schi si snowboard

Inainte de a lua cu asalt partiile pentru a schia sau pentru snowboarding, asigura-te ca ai echipamentul potrivit, si ca ti se potriveste corect. Multi oameni au probleme, deoarece echipamentul pe care il folosesc este prea mare pentru ei. Poti pierde cu usurinta controlul, daca echipamentul pe care il porti este prea mare. Acelasi lucru este valabil si pentru cizme – asigura-te ca acestea au dimensiunile potrivite pentru picioarele tale inainte de a urca pe partie. Castile sunt o necesitate pentru schi si snowboarding. Ochelarii iti vor proteja ochii de lumina soarelui, si de obiecte care ar putea sa-ti iasa in cale si sa te loveasca in ochi (cum ar fi ramurile copacilor). Snowboarderii au nevoie de genunchiere si de cotiere. Unii snowboarderi care abia invata, poarta pantaloni captusiti special pentru a-si amortiza caderea!

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-on-ski-board-on-snow-field-1271147/

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: