Cum să câștigi pe baschet la pariuri

În acest articol îți voi explica cum să analizezi un meci de baschet și cum să obții profit maxim dintr-un meci de baschet. Baschetul este unul dintre cele mai preferate sporturi pentru pariori.

Acest sport a apărut în România la începutul anului 1920, iar România a fost una dintre cele 8 țări, care în 1932 au pus bazele FIBA. Baschetul românesc a atins apogeul în jurul anilor 60, atunci când echipa națională de baschet feminin a reușit performanța de a se clasa 6 ani la rând în topul primelor 3 echipe din Campionatul European.

Pariurile pe baschet în România au luat amploare datorită mediatizării acestui sport și transmiterii live în țara noastră. Campionatul cel mai apreciat de pariorii de pretutindeni care pariază pe ponturi baschet , este NBA. Casele de pariuri pun la dispoziția pariorilor tot mai multe variante de pariuri.

Principalii factori

Îți prezint principalii factori pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când vrei să pariezi pe baschet. Factorii majori se referă la componența echipelor de start, la rezultatele pe care aceștia le au în deplasare sau acasă, la stilul lor propriu de baschet, la rezultatele pe care le-au obținut la meciurile precedente, la câteva statistici mai aprofundate  și la procentaje.

Factorii minori care să îți influențeze decizia de a paria sau nu pe o echipă, se referă la banca de rezerve, oboseala echipei și divizia din care face parte echipa. Factorii indirecți, care sunt de astfel importanți, se rezumă la avantajul de a juca pe terenul propriu, la power ranking și la noroc.

Dacă vorbim de componența echipelor de start este de precizat că mereu trebuie să fii atent la jucătorii centrali ale celor două echipe. În NBA, cel mai important post este poziția din centru. Cele mai importante caracteristici ale jucătorului care este în această poziție, sunt înălțimea și puterea.

Influențe accidentați

Accidentații pot afecta într-un mod decisiv rezultatul meciului. În general, accidentările se pot vedea și în cotă. Ce trebuie reținut, este faptul că fiecare echipă începe cu cinci jucători și că oricine poate fi înlocuit. Un factor foarte important este bilanțul meciurilor câştigate și pierdute.

În NBA, acest bilanț este primordial pentru pariori. O analiză asupra ultimelor zece meciuri ar fi de ajuns pentru a-ți face o idee despre echipă. Ar trebui să dai un prognostic destul de mare și pentru performanțele echipei dar și pentru diferența de puncte dintre cele două echipe comparată cu prognosticul dat de agenția de pariuri pe care o folosești.

 

Stiri recente

CFR Cluj e vicecampioana României. Ardelenii au învins Farul cu 5-1

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a învins Farul Constanţa, 5-1, în ultima etapă a play-off-ului...