Cum îi motiveză Dan Petrescu pe jucătorii săi pentru a învinge pe FCSB

CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în play-off-ul Superligii.

Dan Petrescu a anunțat cum îi motivează pe jucătorii de la CFR Cluj pentru a învinge pe FCSB.

„Încerc mereu să găsesc ceva nou, un video, o şedinţă. Ori să nu pun prea multă presiune. Deja presiunea e mare la meciul cu FCSB. Şi sunt mulţi jucători pe care dacă i-aş certa, nu ştiu dacă ar mai face faţă. Important e să câştigăm.

Am spus-o şi o repet, pe jucători îi motivează cel mai mult zilele libere şi banii. Nu ştiu dacă aţi văzut discursul lui Ancelotti. Discursul acela m-a ajutat foarte mult. Dacă la jucători le spui că mâine ‘day off’ (n.r. – ai zi liberă) şi ai 3.000 de euro dacă baţi, gata, ăla e!

Degeaba facem noi restul. Când Ancelotti a anunţat după meci că e zi liberă, a sărit vestiarul, a început să sară în sus. Ca fotbalist nu prea ai zi liberă, decât atunci când îţi dă antrenorul. Şi te bucuri foarte mult. Primele, la fel, orice fotbalist joacă şi pentru bani.

Dar nu cred că atunci când intră în teren un fotbalist se gândeşte la prima de după joc. Când intri în teren eşti concentrat doar la meci. Şi asta vor face toţi jucătorii din play-off.

Şi noi am avut un jucător care a decis un derby. Janga, la ei. În acest sezon avem o victorie noi, una ei. Cam aşa a fost cu toate echipele. Cu Farul, cu Rapid la fel. Cu toate, în afară de Sepsi. Acum vin meciurile decisive, care contează cel mai mult”, a declarat Dan Petrescu.

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...