CSM Constanţa şi Dinamo Bucureşti vor juca în aceeaşi grupă principală din European League

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa se va întâlni şi cu Dinamo Bucureşti în grupa principală IV din European League.

CSM a fost învins, în deplasare, de formaţia portugheză Sporting CP, scor 34-28 (21-16), în ultimul meci din grupa H a European League.

Principalii marcatori ai partidei au fost Porkelsson 8 goluri, pentru Sporting, respectiv Aliokhin 8, pentru CSM Constanţa, care a suferit primul eşec.

În grupa H, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 şi 28-25 cu Tatabanya KC, 29-28 şi 28-34 cu Sporting CP, 29-18 şi 29-29 cu Glogow.

După şase etape, echipa CSM Constanţa încheie lider, cu 9 puncte, fiind calificată în grupele principale din etapa anterioară.

CSM Constanţa joacă în premieră în European League şi s-a calificat în grupa H după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Din grupa G s-a calificat mai departe, de pe locul 2, campioana Dinamo Bucureşti, care se va duela în grupa principală IV şi cu CSM Constanţa.

Celelalte echipe din grupă sunt deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, şi Sporting CP.

FOTO: CSM Constanţa

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...