Cristina Neagu, după golul 1.000 în Liga Campionilor: Nu-mi puteam dori mai mult! 

Cristina Neagu a spus că nu-și dorea mai multa la meciul cu SG BBM Bietigheim, în finalul căruia a înscris şi golul 1.000 în Liga Campionilor.

”Ce zi…! 2 puncte importante, efort incredibil al echipei, sala din Germania dominată de suporterii români, golul 1000 în Liga Campionilor!

Nu-mi puteam dori mai mult de la această zi! Mulţumesc!”, a fost mesajul Cristinei Neagu.

Fanii au avut şi bannere pregătite cu fotografia Cristinei Neagu şi ”borna” 1.000, reprezentând golurile marcate de aceasta în Liga Campionilor.

În urma victoriei din Germania, CSM Bucureşti are 21 puncte, cu un bilanţ de zece victorii, o remiză şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi.

Două meciuri mai are de jucat CSM în grupa A, acasă, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

FOTO: Cristina Neagu / Facebook

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...