Creșterea jocurilor online în Suedia influențată și de parteneriatul Ibrahimovici – Bethard

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovici (AC Milan) a avut un parteneriat la casa de pariuri Bethard, care operează în Malta.
Acest lucru este posibil să fi influențat și piața pariorilor din Suedia, companiile de jocuri de noroc licențiate suedeze raportând vânzări de 26 de miliarde de SEK (pariuri ale jucătorilor minus câștigurile plătite) în anul 2021. Este o creștere de 5% față de anul 2020.

În ultimul trimestru al anului 2021 a fost înregistrată o vânzare de servicii de jocuri de noroc în valoare de 7 miliarde SEK (coroane suedeze). Aceasta este o creștere de 2% față de trimestrul corespunzător din 2020. Cifrele sunt preliminare și se bazează în mare parte pe informații provenite de la Agenția Fiscală Suedeză.

La capitolul licențe active, 95 de companii aveau licențe active pe piața suedeză în decembrie 2021 (excluzând licențele pentru scopuri non-profit). 65 dintre aceste companii au fost licențiate pentru pariuri și/sau jocuri comerciale online.

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...