CR 7, echipament inscripționat în arabă

Cei de la adidas au realizat o editie limitata a tricourilor de joc pentru Juventus, la Supercupa Italiei pierdută în fața lui Lazio, care s-a jucat în Arabia Saudită, cu numele fotbalistilor scris in limba arabă.

Prin aceasta decizie, ofiterul sef de la Juventus a declarat ca doreste: „Sa aduca un omagiu unei forme de arta traditionala. Cu acest lucru, Juventus se dovedeste a fi inca o data aproape de fanii din intreaga lume, surprizand cu un singur tricou, care confirma si dorinta de a explora noi teritorii. Colaborarea cu marele artist, Shaker Kashgari, inseamna un lucru important si face Super Cupa Italiei si mai speciala.”

„Cultura araba este inradacinata in mandrie si pasiune. La fel ca si echipele de fotbal, jucatorii si fanii din toata lumea. Caligrafia este una dintre cele mai vechi traditii, in timp ce fotbalul joaca un rol din ce in ce mai important in societate.”, a spus Shaker Kashgari, artistul care a creat designul echipamentului.

Stiri recente

FC Hermannstadt – FC Voluntari, scor 2-1, în Superligă

FC Hermanstadt a câștigat, cu 2-1 (2-1), partida de pe teren propriucu FC Voluntari, din etapaa patra a Superligii. Hermannstadt...